امنیت سایبری سازمانها، نیاز گسترده عصر دیجیتال

ما در یک دنیای متصل زندگی می کنیم. شاید باورش سخت باشه که شبکه ای که در دهه 70 میلادی شامل تعداد کمی از رایانههای بزرگ بود، امروزه در بر گیرنده میلیاردها دستگاه متصل از رایانههای شخصی، تلفنهای همراه و دستگاههای اینترنت اشیاء (IoT) است. با این وجود ظهور رایانه شخصی با افزایش قابل توجه نرخ خطرات امنیتی در زندگی روزمره همراه شده است. به همین ترتیب، ریسک سازمانها در اثر حملات سایبری تحت شبکه به صورت چشمگیری افزایش یافته است.
با اتصال به شبکه جهانی اینترنت امکان تهدید وجود دارد، ممکن است هکرها بتوانند از طریق یک ایمیل فیشینگ، ارسال پیام در رسانه های اجتماعی یا حتی استفاده از یک آسیب پذیری روی یک سخت افزار امنیت سازمان شما را به خطر بیاندازند و از داده های شما سوءاستفاده کنند. با افزایش تعداد دستگاه ها، پتانسیل حمله و اختلال افزایش می یابد. در این مقاله از ساینت به امنیت سایبری سازمانها می پردازیم.
خطرات امنیتی همچنین با گسترش فن آوری رایانش ابری افزایش یافته است. در یک نظرسنجی رایانش ابری، IDG دریافت که 28 درصد از کل سازمان ها به عنوان بخشی از زیرساخت های فناوری اطلاعات خود به ابرهای خصوصی اعتماد خواهند کرد. این علاوه بر تقریباً 32 درصد است که از فضای عمومی یا یک مدل ترکیبی از محاسبات ابری استفاده می کند. تجزیه و تحلیل بازار رایانش ابری توسط سیسکو نشان داد که 83 درصد کل ترافیک مراکز داده در آینده نزدیک در ابر مستقر خواهد شد. این افزایش، همراه با افزایش هزینه های اضافی ذکر شده در گزارش تحقیقات Forrester، نیاز به افزایش اقدامات امنیتی سایبری را در سال های آینده بیشتر خواهد کرد.
هزینه امنیت سازمانها
نقض امنیت از نظر سرمایه و همچنین حسن شهرت برای هر سازمانی پرهزینه و آسیب رسان است. یک بررسی جدید حاکی از آن است که در دو سال گذشته 43 درصد از سازمان ها نقض داده های مربوط به اطلاعات حساس مشتری یا تجارت خود را تجربه کرده اند. براساس این داده ها، از هر 5 سازمان دو سازمان هر ساله با نقض جدی امنیت روبرو می شوند که در آن مقدار قابل توجهی از اطلاعات محرمانه به خطر می افتد.
شاید به سختی یک هفته بدون اخبار نقض امنیت سازمانها سپری شود. ممکن است دادههای مشتریانیک فروشگاه به سرقت رفته باشد. یک شرکت بیمه درمانی ممکن است سوابق کسانی را که پوشش می دهد را از دست داده باشد. دولت ها سوابق کارکنان خود را از دست می دهند، در حالی که آنچه که قرار بود ایمیل های خصوصی باشد در وب سایتهای فعال و کانال های تلگرامی منتشر می شود. به نظر می رسد هیچ سازمانی، خصوصی یا عمومی از حملات سایبری در امان نیست.
اهمیت مهارت های امنیت سایبری سازمانها
با پیشرفت تکنولوژی به طور فزاینده و پیچیده، مهارت های مجرمان اغلب از توانایی متخصصان امنیتی در سازمانها پیشی می گیرد. اثبات این اداعا، تعداد حملات موفقیت آمیز است. با افزایش اهمیت امنیت سایبری، مهندسین امنیت مجرب با افزایش تقاضای زیادی روبرو خواهند بود.
سازمان ها به افرادی که مهارت لازم را برای امنیت شبکهها و محافظت از سیستمها، رایانهها و دادهها در برابر حمله، آسیب و یا دسترسی غیرمجاز دارند، نیاز دارند.
ماهیت حملات سایبری به طرز چشمگیری در حال تغییر است. در ابتدا متداول ترین شیوه ایمیلهایی بود که می خواستند جزئیات حساب یا حتی ادعای وراثت از اقوام ناشناخته را درخواست کنند. با پیشرفت تکنولوژیهای مختلف، حملات در مقیاس های بزرگتر انجام میشوند که دیگر محدود به هدف قرار دادن یک فرد نیستند بلکه شرکتهای مختلفی را از بازارهای مالی به بخش دولتی محدود می کند. هزینه چنین حملات سایبری پیشرفته را نمی توان تنها در ضرر سرمایه ارزیابی کرد بلکه باید در موارد نامشهود مانند حسن شهرت نیز اندازه گیری کرد. طبق مطالعات انجام شده توسط IBM متوسط هزینه نقض داده ها 3.62 میلیون دلار است که برای بسیاری از شرکت ها هزینه بسیار زیادی است.
بحران استخدام متخصص امنیت سایبری سازمانها
کمبود نیروی متخصص امنیت چالشی است که باید برطرف شود. اگرچه دستمزدها بالاست است ولی مدیران امنیت همواره در تلاش برای یافتن نیروهای واجد شرایط با مهارتهای امنیتی بهروز هستند. جان استوارت رئیس ارشد امنیتی و SVP در سیسکو میگوید: “این صنعت از بیش از یک میلیون متخصص امنیتی در سراسر جهان نیاز دارد.”
در امنیت سایبری یک بحران استخدام وجود دارد. سازمان ها برای وقعیت های کلیدی امنیت از پیدا کردن نیروهای امنیتی ناامید شده اند. ایساکا بیش از 3400 عضو ISACA را مورد بررسی قرار داده است، 27 درصد از متخصصان امنیت سایبری می گویند که آنها نمی توانند نیروهای ماهر را پیدا کنند، و موقعیتهای شغلی را پر کنند. 14 درصد دیگر اگر قادر به پر کردن جایگاه ها باشند از تخصص نیروها مطمئن نیستند. طبق همین مطالعه 50 درصد سازمانها برای افزایش بودجه امنیت سایبری خود برنامه ریزی کرده اند.
طی چند سال آینده تخمین زده می شود که 3.5 میلیارد شغل به دلیل شکاف مهارت و نیاز به متخصصان امنیت از بین برود. نیاز به متخصصان ماهر با افزایش محاسبات ابری رشد می یابد و فناوری به گسترش خود ادامه می دهد و خطرات امنیتی افزایش می یابد. گزارشی از Burning Glass Technologies نشان می دهد که پستهای مشاغل امنیتی 74 درصد رشد داشته است و شغل های امنیتی به دلیل عدم صلاحیت در بازار امروز نزدیک به 24 درصد بیشتر از شغل های IT معمولی افزایش را دارند.
این بحران امنیت فناوری اطلاعات در حالی به وجود آمده است که کارفرمایان بخش خصوصی و دولتی به دنبال تهدید مواضع در سایه تهدیدات سایبری، نقض اطلاعات، آسیب پذیری های گسترده مانند: Shellshock و Heartbleed و گسترش دستورات انطباق هستند. با ظهور آسیب پذیری های جدید و حملات DDoS که در سال های اخیر دسترسی به سرویسهای آنلاین را مختل کرده است، متخصصان بیشتر و بیشتری مورد نیاز است حرفه ایها لازم است که به عنوان متخصصان آموزش دیده در زمینه امنیت سایبری، رایانش ابری و سایر نقشهای مهم استراتژیک IT در دسترس باشند.
آموزش جهت پر کردن خلاء متخصص امنیت سایبری در ساینت
به دلیل وجود شکاف موجود در بازار، آموزش های لازم برای ایجاد تخصص در مهارت های امنیت سایبری در دسترس و مورد توجه قرار گرفته است. در ساینت ما دریافتیم که آموزش پروژه محور، بهروز و کاربردی فرصتهای یادگیری و کسب مهارت را افزایش می دهد. این دوره ها توسط مدرسینی طراحی شده اند که متخصص امنیت هستند. دوره های امنیت سایبری ما آموزش های با کیفیت بالا را در هر دو مهارت تئوری و عملی برای اطمینان از موفقیت ارائه می دهد.
مطالب زیر را حتما بخوانید
-
آشنایی با Beats: ابزارهای جمعآوری داده در اکوسیستم ELK
39 بازدید
-
راهنمای جامع PowerShell Remoting: مدیریت از راه دور ویندوز بهصورت امن و کارآمد
47 بازدید
-
بررسی کامل Routersploit: ابزار تست نفوذ و ارزیابی امنیت روترها
128 بازدید
-
همه چیز درباره +CompTIA A: دروازه ورود به دنیای فناوری اطلاعات
111 بازدید
-
بررسی امنیت در مجازیسازی: تهدیدات، چالشها و راهکارها
268 بازدید
-
آشنایی با VMware vCenter: معماری، نصب و بهترین شیوههای مدیریت زیرساخت مجازی
131 بازدید
1 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
واقعا از دست دادن داده ها و اطلاعات برای یک سازمان و شرکت می تونه یک فاجعه باشه. قبل از اینکه این اتفاق بیوفته به فکر راه حل هایش باشیم.
مقاله پر باری بود. واقعا لذت بردم.